Inflyttningspresenter

Tips på bra och enkla inflyttningspresenter

Den optimala high tech-krukan

En av de vanligaste inflyttningspresenter man brukar kunna få är blommor eller en krukväxt av något slag. Och visst, det är härligt med växtlighet och grönska, och det skapar en hemtrevlig känsla i ett än så länge ganska oinrett hem. Men vore det inte roligt att uppdatera den klassiska krukväxten ett par snäpp? Med denna inflyttningspresent gör du just det, och ger mottagaren att själv få uppleva glädjen av att odla och se nya växter spira!

Organic Pod är en slags blomkruka tillverkad av en trädstam, där håligheten fyllts med näringsrikt basalt-grus. Här i fäster man en medföljande kopparspiral, vilket skapar elektrisk spänning. Denna miljö kallas elektrokultur och är känd för att få växter att växa bättre och ta upp mer näring från jorden – ultimata förutsättningar för en framgångsrik odling helt enkelt! 

Träet i den fina krukan kan både suga upp och göra sig av med vatten, beroende på vad jorden inuti behöver. Detta är alltså en till viss del självreglerande odlingsform, där växterna får hjälp på traven tack vare både krukan och den elektriska strömmen inuti. Organic Pod passar bra för att odla allt ifrån örter som basilika och persilja, till goda grönsaker och fina blommor. En perfekt inflyttningspresent till den som redan har gröna fingrar, eller till den som kanske skulle vilja försöka få det!

För att sätta extra guldkant på din present kan du även ge bort ett kit med olika fröer, till exempel sockerärter, brytbönor, dill, chili, grönkål och jordgubbar. Därefter är det fritt fram för presentens mottagare att börja roa sig med odlandet och den unika, moderna lösning som en Organic Pod innebär!

Köp den hos CoolStuff.se

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *