Inflyttningspresenter

Tips på bra och enkla inflyttningspresenter

Presentkort på varuhus – ett säkert kort

Varje gång man flyttar kan man få den där trevliga känslan av att framtiden är som ett oskrivet ark, där allt är möjligt. Känslan infinner sig inte minst på grund av den uppgift som nu står framför en: att börja på nytt i en ny bostad, och inreda precis som man känner att man vill ha det just nu. Gamla rutiner och vanor kan slängas ut genom fönstret, och ge plats åt nya idéer och stilar. Att bjuda in till inflyttningsfest är sedan det klassiska sättet att visa upp sin nya bostad, och hur man vill ha det i den aktuella livssituationen.

Eftersom folk har för vana att ta med någon form av inflyttningspresent är dock risken stor att man får något som verkligen inte passar in med ens tankar om hur den nya bostaden ska vara inredd. Kanske har man lust med en minimalistisk och stilren interiör, och möts av paket efter paket med storblommiga gardiner. Eller så vill man åt en mer bohemisk och ombonad känsla, men får supermoderna köksapparater som ser ut som främmande ufon i ens mysiga kök.

För att utesluta risken för att något sådant missöde skulle kunna inträffa: kör på ett säkert kort och låt den nyinflyttade själv få välja ut sin present! Detta gör du såklart bäst genom att investera i ett presentkort på ett varuhus, som till exempel Åhléns eller NK. I den typen av affärer finns alla möjliga slags kökssaker, möbler och tyger, i alla möjliga olika slags utföranden. På så vis blir mottagaren garanterat nöjd med din present, eftersom han eller hon kan följa sina egna lustar till fullo. Dessutom blir den nyinflyttade extra tacksam över att inte behöva gömma undan någon felköpt present till vardags, för att sedan komma ihåg att ta fram den varje gång du kommer på besök. Där i ligger hela charmen med presentkort!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *