Inflyttningspresenter

Tips på bra och enkla inflyttningspresenter

Spa-kit för hemmet – lyxigt och härligt

Att flytta är ingen sinekur, det vet alla som någonsin har gjort det. Den gamla bostaden ska städas och göras ren in i minsta vrå, alla prylar och kläder ska packas ned i flyttkartonger som sedan ska bäras i sällskap av ett gäng tunga möbler… För att inte tala om alla papper som kontrakt och adressändringar som måste ordnas med! Det är inte att undra på om man, när man väl sitter där i sin nya lägenhet eller hus, upplever ett uns av trötthet. Vid dessa tillfällen är det få saker som skulle kännas så eftertraktade och välbehövliga som att få åka på spa. Att bara bli omhändertagen och bortskämd, utan en massa krav och måsten att fixa med.

Vill du verkligen skämma bort en nyinflyttad vän, men kanske inte har möjlighet att ge bort en hel spahelg? I så fall är ett lyxigt hemmaspa den perfekta kompromissen. En inflyttningspresent som denna är inte bara relativt lätt att fixa, den gör också en enorm skillnad för den person som får den. Exakt vad som ska ingå i ditt hemmagjorda spakit får du själv bestämma, men ledorden är att det ska vara produkter och redskap som bara är till för den nyinflyttades välbefinnande.

Exempel på saker att inkludera i ett hemmaspa är: en väldoftande body lotion för torr hud, en aromatisk massageolja för stela muskler, ett skönt bubbelbad för en ljuvlig stund i badkaret, en uppiggande ansiktsmask för en trött och glåmig hy, en inpackning för ett glanslöst hår… Anpassa gärna produkter och dofter efter mottagarens smak – detta ger en extra personlig touch åt din redan själavärmande present!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *