Inflyttningspresenter

Tips på bra och enkla inflyttningspresenter

Sladdlös kaffebryggare – smart och praktiskt

kaffebryggare

Alla som har haft en inflyttningsfest vet hur det är. Plötsligt står man där med en hög inredningsdetaljer, den ena fulare än den andra, när allt man vill är att ha ett så avskalat och smakfullt hem som möjligt. Man kan inte för sitt liv se sig själv använda alla prylar och redskap, eftersom de helt enkelt är för udda för att få stå framme. Det är med anledning av denna klassiska situation som vikten av att köpa en stilren inflyttningspresent blir tydlig: en användbar detalj i avskalad design är något som går hem hos många nyinflyttade där ute.

Denna kaffebryggare Unplugged kommer från det tyska märket Koziol, och är ett utmärkt exempel på hur man på bästa sätt kan förena funktion med sinne för smak. Den brygger ett gott kaffe på ett smidigt och smart sätt, och har en yta som andas design och kvalitet. Dessutom fungerar den helt sladdlöst, vilket är oerhört smidigt i köket där sladdar är ett extra störande inslag. Det enda man behöver är helt enkelt en kopp kokande vatten och ett filter – mer miljövänligt och tidssparande sätt att koka kaffe på får man leta efter!

Kaffebryggaren Unplugged finns i fyra olika färger: skinande lila, fräscht limegrönt, lysande rött och mjölkigt vitt. Välj själv vilken variant du tror kommer passa bäst i det nya hemmet – en sak som är säker är i alla fall att du kommer att bli bjuden på en kopp stilrent kaffe, inom en mycket snar framtid!

 

149 kr – Köp den här

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *