Inflyttningspresenter

Tips på bra och enkla inflyttningspresenter

Chokladfontän – smaskig lyx till hemmet

chokladfontän

För att verkligen få till en känsla av hemtrevnad i sin nya bostad, finns det inget som fungerar så bra som att bjuda dit sina vänner på lite skönt häng och umgänge. Genom att öppna upp sitt hem på detta sätt får man som en invigning och en officiell start, ett slags tillkännagivande av att ”nu bor jag här, och ni är välkomna hem till mig!”. För att alla kommande fester och middagar framöver ska bli så roliga och speciella som möjligt, finns det få saker som fyller en så viktig funktion som en härlig chokladfontän.

Med sin snygga design passar denna fontän fint i de flesta kök, och det den gör faller garanterat alla i smaken. Fontänen, som är som tagen ur filmen Chocolat eller Kalle och Chokladfabriken, håller den smälta chokladen varm och rinnande med ett nästintill trollbindande porlande. Man väljer själv om man vill använda sig av mörk 70-procentig, ljus och mjölkig eller vit och söt choklad. Frågan om vad som passar att doppa ställer sig nästan inte – allt blir ju godare av choklad! Marshmallows, frukt, godis, kakor… Det blir helt klart den perfekta avrundningen på vilken festlig kalasmåltid som helst, och passar minst lika bra en vardaglig tisdagsmiddag.

En inflyttningspresent som denna chokladfontän andas lyx och exklusivitet i sig, men kanske vill du komplettera den med något som gör att nästa chokladkväll ligger ännu närmre inom räckhåll. Ett gäng färska frukter, en ask av den nyinflyttades favoritchoklad och/eller en liten bok om kakaons välgörande egenskaper gör att fontänen får ett ännu mer exklusivt helhetsintryck.

 

249 kr – Köp den här


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *