Inflyttningspresenter

Tips på bra och enkla inflyttningspresenter

Träningsstång – enkel och effektiv träning i hemmet

träningsstång

När man precis har flyttat från ett ställe till ett annat är risken stor att man känner av det i vissa delar av kroppen. Som en följd av allt bärande av tunga flyttkartonger och möbler brukar axlar, rygg och armar gärna komma med små protester, så fort man försöker röra på påkarna. Att ta sig till det nya kvarterets gym är med andra ord inte att tala om. Dessutom tycker man sig ofta ha tusen saker kvar att fixa med inredning och installationer av allt, varför man helt enkelt väljer att stanna hemma. För att ändå kunna få in lite motion i vardagen, är det ovärderligt att ha någon form av träningsredskap i sitt nya hem. Där är förklaringen till att ett par hantlar, ett hopprep eller varför inte en multifunktionell träningsstång blir en så utomordentlig inflyttningspresent!

Denna stång från Iron Gym heter Iron Gym Xtreme, och har trots sin till synes enkla design mängder av olika funktioner. Med hjälp av detta träningsredskap kan man göra allt ifrån chin-ups och pull-ups till olika typer av övningar för armar och skuldror. När man tränar med stången använder man sig av kroppens egen tyngd och motstånd, vilket ger en snabb och märkbar uppbyggnad av muskler.

Ge bort denna smidigt monterade träningsstång till den som skulle behöva få in lite styrketräning i sin vardag, och få använda sin överkropp på ett lite mer utmanande sätt än att bara böja sig fram efter chips. Tack vare sin smarta konstruktion kan Iron Gym Xtreme enkelt fästas upp på en dörrkarm vid användning, för att sedan praktiskt kunna gömmas undan i en garderob fram till nästa träningstillfälle. Tack vare sin diskretion blir stången helt enkelt det ultimata redskapet för muskelbyggnad i hemmet!

 

479 kr – Köp den här


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *