Inflyttningspresenter

Tips på bra och enkla inflyttningspresenter

Lite fler tips

Inflyttningspresenter från Presenttips.se
Skärmdump från Presenttips.se

Inflyttningspresenter är ju en rätt speciell nisch av presenter som är rätt kulturellt betingat. En inflyttningspresent har ju inte alls samma krav som till exempel en födelsedagspresent. Går man på en inflyttningsfest kan det vara lämpligt att ta med sig något men då gäller i princip samma kutym som när man går på fest i allmänhet. Skillnaden är ju att man oftare köper en faktisk present och inte enbart exempelvis en vinflaska (som ju är rätt vanligt att ta med som present när man går på fest).

En inflyttningspresent är ju speciell då den (om det inte är flaska vin eller blomma) oftast brukar vara något praktiskt till hemmet. Prisnivån brukar ofta vara rätt låg – man ger ju vanligtvis inte bort en diskmaskin! Ett bra tips är att börja leta hos butiker som exempelvis Cervera, Duka och designbutiker.

I tidigare blogginlägg har jag försökt lyfta fram olika typer av specifika inflyttningspresenter som är lämpliga men eftersom det var ett bra tag sedan jag skrev tänkte jag tipsa om Presenttips.se som har många, många fler tips! Bilden högst upp är från dem och klicka där för att komma till delen om inflyttningspresenter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *